Description
Kort om denne special
- 48% på 7-retters aftenmenu à 4 serveringer hos Restaurant LUN
- Restaurant med vin-og cocktailbar
- Gastronomisk fokus på Andalusien
- Køkkenchefen er udlært fra Michelin-stjernerestauranten Søllerød Kro
- Afslappet, hyggelig atmosfære
- Kan bruges tirsdag-lørdag, kl. 17.30-luk
- Kan bruges fra d.d. til og med 17. marts 2025
Andalusiens smagsbomber
Køkkenchef, Andreas Sanchez er udlært fra Michelin-stjernerestauranten Søllerød Kro og med et højt ambitionsniveau, har han sammensat menuen, med udgangspunkt i sæsonens råvarer.
LUN sætter fokus på kvalitetsråvarer fra hav og land, handlet fra lokale producenter. Dertil importerer de specialråvarer og tager gastronomisk afsæt i landene omkring Middelhavet – med særligt fokus på Andalusien.
Rift om bordene hos lille perle
Der er både lune og velsmag på menuen hos Restaurant LUN på Vesterbro. Med sydlandsk charme har ejeren og LUNs kyndige team bedåret Vesterbros lokale til hygge og spisning og fået god opmærksomhed og rosende anbefalinger:
“..med fantastisk vejledning fra personalet blev dette en vidunderlig skøn madoplevelse.”
“Hvis du leder efter en afslappet madoplevelse af høj kvalitet i København, er det her.”
Sofistikeret vinkort og specialcocktails
Barmanageren, Zak, shaker cocktails til enhver lejlighed og leger f.eks. gerne med sæsonens sicilianske appelsiner til en special-cocktail. Du kan også dykke ned i LUNs fyldige vinkort, der både byder på dybde, flora og god rundhed.
Som kombineret restaurant og vinbar er personalet kyndige til at guide dig igennem de mange franske druer og glas fra middelhavslandene så det passer til menuen der følger sæsonen og lige nu består af:
- Regal østers – mojo picón
- Friteret østers – dildsauce
- Croustade – hummer & lime
- Spinatcreme – ristede kikærter og confiteret iberico skinke
- Pedro Ximénez glaseret pommes fondant
- Torsk – sauce på jomfruhummer & fennikel
- Oksetournedos & madeirasauce
Restaurant LUN
Helgolandsgade 2
1653 København K
Website
CVR: 43410393