654 tilbage / 97 KØBT
-- dage -- timer -- min -- sek

Description

Kort om denne special

  • 41% på aftenmenu med bobler, snacks, 4 retter, vinmenu á 4 glas og vand
  • Hyggelig nordisk atmosfære på Nørrebro
  • ‘Casual’ restaurant med nordisk mad
  • Bæredygtig sæsonbetonet menu, baseret på lokale råvarer
  • 4.9/5 stjerner på Google med 117 anmeldelser
  • Kan bruges tirsdag-lørdag, kl. 17.00-luk
  • Kan bruges fra d.d. til og med 17. juli 2025

Nordisk mad med en moderne tilgang

I hjertet af Nørrebros pulserende Ryesgade finder du Restaurant Bruce, en moderne, nordisk restaurant, der kombinerer klassiske skandinaviske traditioner med nytænkte retter.

Bag restauranten står Signe Hansen og køkkenchef Ul Christensen, som har rødder i Nørrebro og brænder for at skabe en spiseoplevelse, der er tro mod det nordiske køkkens værdier.

Atmosfæren er afslappet og indretningen er præget af genbrugsmaterialer og unikke fund, der tilsammen skaber et varmt og inkluderende miljø.

Nørrebros lokale samlingspunkt

Stemningen hos Bruce er afslappet og lokkende for alle, som søger en uformel, men autentisk spiseoplevelse. Med plads til ca. 35 gæster er atmosfæren intim og stemningsfuld – her føler man sig hurtigt hjemme.

Bruce scorer 4.9/5 stjerner på Google med 117 anmeldelser og har fået varme anmeldelser fra besøgende, som roser både mad, atmosfære og service:

“Skøn lille restaurant. Fantastisk mad og atmosfære. Personalet alene er værd at besøge stedet for.”
“Meget skøn restaurant. Lækker mad, rigtig god betjening, afslappet og skøn stemning.”
“Hvert glas vin var velafstemt til maden, og hver en bid smagte så dejligt.”

Stor aftenmenu

Med denne special, får du en aften hvor intet mangler og alt dette er inkluderet:

  • Snacks & bobler
  • Vinmenu á 4 glas
  • Vand m./u. bobler
  • 4 retters menu kød eller grønt

Kødmenu:

  • Helleflynder – Ceviche m. citrusvinaigrette, syltet fennikel & grapefrugt
  • Blåmuslinger – Selleripuré, braiseret julesalat, fennikelcrudité & muslingeblanquettesauce
  • Kylling – Kylling fra Hopballe Mølle, gulerodspuré, asparges, forårsløg & sauce på fermenteret tomatsaft & hønsefond
  • Cannoli – Vanillecreme, appelsinkompot m. cointreau og kandiseret appelsinskal

Grøntmenu:

  • Porre – Lun vinaigrette mættet m. salt-syltet citron, ristede mandler, fermenterede urter, kapers, chili & skalotteløg
  • Blomkål – Korean style BBQ, cremet cashewcreme & blegselleri-salat
  • Forårscassoulet – Røde linser, butterbeans, fermenteret chili, forårsgrønt & ramsløg
  • Rabarber – Lemoncurd, mandelcrumble & rabarbersorbet

Ovenstående er den nuværende menu. Menuen skifter med sæsonen og kan altid ses på restaurantens hjemmeside.

Restaurant Bruce
Ryesgade 30B
2200 København N

Website
CVR: 44910314