Description

Kort om denne special

  • 49% på 4-retters frokostmenu hos Restaurant Gabrielle
  • Michelin-anbefalet i 2024
  • 4 stjerner i Jyllands-Posten
  • Søster-restaurant til Michelin-anbefalede Norrlyst og Theo
  • Klassiske, franske smage og pariserstemning i Indre By
  • Kan bruges mandag-lørdag, kl. 12.00-16.00
  • Kan bruges fra d.d. til og med 16. august 2024

Michelin-anbefaling og Parisisk stemning

Gabrielle har netop modtaget en Michelin Bib Gourmand anbefaling. Denne anbefaling gives til restauranter med høj kvalitet, til en god pris. Michelin-guiden fremhæver det og klassiske køkken, den høje kvalitet og det gennemført franske udtryk, “så man nemt kunne glemme at man var i København”.

Gabrielle er gennemført fransk og tager dig med til Paris i både smag og indretning. Som en hyggelig parisisk-inspireret bistro, byder Gabrielle på ægte fransk stemning med gamle, rustikke vitrineskabe, mahognitræ, duge og høje levende lys på bordene.

Gabrielle er en hyggelig restaurantdestination på Vestergade i indre by, med uformel varme, charme og elegance. Her kan både familie og venner nyde et godt måltid i den intime og afslappede atmosfære med blød belysning, musik og et professionelt værtskab, der er klar med vidunderlig mad og vin-anbefalinger.

Kvalitet og bæredygtighed

Brugen af gode lokale råvarer er en vigtig del af køkkenfilosofien. Den talentfulde kok, Emil Eshardt (tidligere Søllerød Kro, Kadeau og AOC) har sammen med Gabrielles køkkenchef, Simon Slott, udtænkt de store tanker for menuen.

Der arbejdes altid med omtanke for miljø og bæredygtighed. Råvarerne hentes hjem fra små lokale gårde – blandt andet Esromgaard og Kiselgården. Det økologiske kød kommer fra fritgående dyr hos Spis min gris. Fisken kommer fra Fiskerikajen, som fisker med respekt for havet.

En tur til Frankrig

Restauranten hylder den franske kulinariske arv, i elegant forening med nutidens gastronomiske innovationer. Denne frokostmenu vil vække associationer til de små restauranter i Paris’ mindste gader.

Menuen skifter med sæsonen og består lige nu af:

  • Gabrielles signatur tatar af okse, olivenolie, peberfrugtcreme, rød Endive salat, Pimént, tørrede tomater og tuiles
  • Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian
  • Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton
  • Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarberkompot og tuiles

 

Restaurant Gabrielle
Vestergade 3
1456 København K

Website
CVR: 43907174