1720 tilbage / 281 KØBT
-- dage -- timer -- min -- sek

Description

Kort om denne special

  • 44% på 8-retters aftenmenu hos Lago
  • Unik beliggenhed ved Søerne
  • Inspireret af Europas bedste køkkener og cocktails til maden i fokus
  • Restaurantchefen har vundet priser i flere internationale cocktailkonkurrencer
  • Søster til michelin-anbefalede Norrlyst, Gabrielle og Theo
  • Kan bruges fra d.d. til og med 1. maj 2025
  • Kan bruges tirsdag-søndag, kl. 17.00-luk

Hyggelig beliggenhed ved Søerne

På den brostensbelagte Korsgade, med en betagende udsigt over Søerne, findes Lago. Den afslappede atmosfære og de smukke omgivelser danner den perfekte ramme, for en spiseoplevelse med inspirerende mad og gode drinks.

Berlingskes madanmelder Søren Frank, har besøgt Lago og giver ros til både cocktails og mad. Han fremhæver blandt andet: “en Le Gall-østers garneret på udmærket nynordisk, Noma år 3-vis”

Cocktails i fokus

Lago byder på et nytænkt koncept hvor cocktails er i fokus, som den perfekte parring til dit måltid. Restaurantchef Christian Faber, har vundet priser i flere internationale cocktailkonkurrencer og har en stor ekspertise i at sammensætte de perfekte kombinationer af smage.

Med råvarer i sæson og en køkkenstil, der trækker på det bedste fra Europas gastronomi, er Lago et oplagt valg for madelskere, der ønsker en helhedsoplevelse med både smag og stemning.

Der er fokus på bæredygtighed og det betyder blandt andet, at alle dele af råvarerne anvendes på tværs af både tallerken og cocktails.

En del af Norrlyst-familien

Restauranten er en del af den anerkendte Norrlyst-gruppe, som med sine unikke restauranter har sat et solidt aftryk på den københavnske madscene. 

Med et kompromisløst fokus på kvalitet og bæredygtighed er Lago en værdig repræsentant for gruppen, mens den samtidig giver sit helt eget unikke indtryk.

Menuen skifter med sæsonen og består lige nu af:

  • Saltet kammusling – havtorn – gulerod – chili – koriander
  • Krustade – røget torskerogn – jordskok – dild
  • Croquette af lam og kartoffel – grillet rød peber emulsion
  • Lynstegt blæksprutte – østershatte – confiteret æggeblomme – bouillon på ristet gær
  • Bryst af Duroc frilandsgris – sursød glace på kernehus og aromatrester
  • Brændte gulerødder og zucchini – hvid bønnepuré – puffede hvedekerner
  • Salat af vinteræbler og fennikel i spicy vinaigrette
  • Valrhona chokolade – surdej – myseost – kærnemælkssorbet

Lago
Korsgade 1
2200 København N

Website
CVR: 45144135