Description
Kort om denne special
- 50% på 2 valgfrie smørrebrød til frokost hos Odette
- Søsterrestaurant til Michelin-anbefalede Norrlyst, Theo og Gabrielle
- Køkkenteam med erfaring fra Michelin-restauranterne Søllerød Kro, Kadeau og AOC
- 4 stjerner i Berlingske
- Kan bruges mandag-lørdag kl. 11.30-16.00
- Kan bruges fra d.d. til og med 14. august 2025
Nærværende og hyggelig atmosfære
Restaurant Odette, er beliggende i hyggelige lokaler fordelt på 2 etager, i et af Københavns smukke, fredede huse i Indre By. Her er en helt speciel, intim atmosfære hvor servicen er nærværende og personlig.
Indretningen er holdt i varme orangefarver, okker og mørk flaskegrøn med smukt botanisk tapet med vindrueklaser. Stilen er elegant med stuk og høje paneler, men har også rustik glas- og keramikkunst i brændte nuancer.
4 stjerner og bæredygtighed
Berlingskes madanmelder Søren Frank belønner Odette med 4 flotte stjerner og roser maden: “Maden er gedigen og velsmagende”.
Der arbejdes altid med omtanke for miljø og bæredygtighed. Råvarerne hentes hjem fra små lokale gårde – blandt andet Esromgaard og Kiselgården. Det økologiske kød kommer fra fritgående dyr hos Spis min gris. Fisken kommer fra Fiskerikajen, som fisker med respekt for havet.
2 valgfrie smørrebrød
Køkkenchef Mathias Kristiansen der tidligere har været på Michelin-anbefalede Norrlyst, har skabt en smørrebrødsmenu med råvarer i sæson.
Udvalget skifter løbende og består lige nu af:
- Stegte sild med dild, sennep, karamelliserede løg, broken gel på syltelage og glaskål
- Christiansøpigens kryddersild, peberrodscreme, revet peberrod og syltede bøgehatte
- Koldrøget laks fra Centralrøgeriet, syltede stikkelsbær, rygeost, malt og crusité af gule beder fra Kiselgaarden
- Fiskefilet, grillet citronmayo, rejer fra Engelhvisken, hvide asparges og hummerskum
- Kyllingesalat vendt i estragonmayo, syltede salatløg og sprøde kartoffelchips
- Tatar, syltede sennepskorn, syltede trompethatte, ramsløgsmayo og sprød malt
- Roastbeef, chutney lavet på blomme, ristede løg og spejlæg
- Terrine på griseskank, sennepscreme, syltede rødløg og syltede valnødder
- Grillede jordskokker, pærecrudité, mayo på hasselnød, ristede hasselnødder og Halland Siren fra Arla Unika X
- Porreterrine, sprøde kålchips, syltede salatløg og creme på rygeost
Restaurant Odette
Kompagnistræde 18
1208 København K
Website
CVR: 43482963