Description
Kort om denne special
- Overordnede køkkenansvarlige Emil Eshardt, kommer fra Michelinrestauranterne Søllerød Kro, Kadeau og AOC
Endnu et Norrlyst pletskud
6 retter med sæsonens råvarer
På Odette kan du forvente inspirerende smagsoplevelser og ganske enkelt skønne retter. Køkkenet er dogmefrit og fusionerer smage og indtryk fra hele verden. Den 6-retters aftenmenu tager udgangspunkt i de råvarer der er i sæson og sammensættes af køkkenteamet med erfaring fra Søllerød Kro, Kadeau og AOC.
Du vil kunne forvente retter som ‘Crudo på kulmule med blodappelsin og rosenpeber’, ‘Røget Ricotta med græskar, syltede nødder og salvie’, og én af deres skønne pastaretter med frisk pasta, som de selv laver helt fra bunden.
Restauranten har fået 4 stjerner i Berlingske og Søren Frank, roser maden: “Maden er gedigen, velsmagende og praktisk talt uden fejl”.