Description

Kort om denne special

  • 41% på dagens 7 retter á 3 serveringer hos Brasserie Sài Gòn
  • Fransk-vietnamesisk brasserie af anerkendt restaurantfamilie
  • Pariser-brasserie/bistro med Vesterbro-stemning
  • 4 hjerter og stjerner i Politiken og Berlingske
  • Fremhævet som månedens restaurant i Euroman
  • Kan bruges fra d.d. til og med 28. februar 2025
  • Kan bruges tirsdag-lørdag, kl. 17.00-luk

Madanmeldere er lykkelige for Lê-familiens retur

Madanmeldere hos både Berlingske, Politiken og Euroman kunne ikke få armene ned, da de besøgte Brasserie Sài Gòn på Vesterbro. Med Brasserie Sài Gòn er den anerkendte restaurantfamilie Lê vendt tilbage på den vietnamesiske restaurantscene.

“Det er tydeligt, at Lê-familien med sit nye brasserie Sài Gòn har fundet tilbage til sine fransk-vietnamesiske rødder” skriver Berlingskes Svend Rasmussen. Dung Lê som ejer restauranten, er ingen andre end sønnen i familien Lê, der i mange år stod bag det enormt populære vietnamesiske restaurantkoncept LêLê.

Hyggelige og intime rammer hvor det hele startede

Den lille restaurant ligger på modsatte side af Vesterbro Torv. Det var også her, at restaurant LêLê i sin tid åbnede i begyndelsen af 00’erne. Efter LêLê over en årrække voksede sig større og større, har Dung Lê valgt at gå tilbage til de mindre og intime rammer.

Sài Gòn giver ‘pariser-bistro’ stemning med et klassisk, fransk interiør med nøje udvalgte asiatiske detaljer – krydret med Vesterbro-vibes og livlig atmosfære.

Vietnamesiske smagseksplosioner møder klassiske, franske retter

Det er et helt særligt madkoncept, du har i vente, hvis du tager en tur forbi Brasserie Sài Gòn. Hvor LêLê tidligere stod for at levere klassiske vietnamesiske retter som nudelsalat og Pho, kombinerer Dung Lê på Brasserie Sài Gòn det vietnamesiske køkken med det franske.

Det er ikke et usædvanligt match, da Vietnam grundet sin historie som tidligere fransk koloni, har taget mange franske madtraditioner til sig. Med dagens 7 retter, kan du forvente elementer fra både det franske og det vietnamesiske køkken.

Menuen skifter fra dag til dag og kunne for eksempel bestå af:

  • Ceviche af laks
  • Pomelo salat med rejer
  • Dampet bao
  • Grillede østers med vagtelæg/pesnut/chili
  • Crispy forårsruller
  • Dumplings
  • Cinnamon duck legs confit

Brasserie Sài Gòn
Vesterbrogade 48
1620 København V

Website
CVR: 41483199