Description
Kort om denne special
- 40% på en 3-retters aftenmenu hos Fromberg på Vesterbro
- Ny menu hver uge, med autentiske smage fra hele verden og fokus på økologi
- Lille, uformelt spisested med sød betjening i intime og spartanske rammer
- Kan bruges fra d.d. til og med 19. marts 2025
- Kan bruges alle ugens dage, kl. 17.00-luk
Uformelt spisested med fokus på smag
Har du endnu ikke besøgt Fromberg, bør du lægge vejen forbi og udforske menukortet der skifter hver uge og byder på sund, nærende, bæredygtig og ikke mindst velsmagende aftensmad.
Placeret i hjertet af Vesterbro, hvor Vesterbrogade møder Frederiksberg Allé, inviterer Fromberg gæster på en smagsmæssig rundrejse i deres uformelle rammer. Atmosfæren er afslappet og stilen spartansk, for at sætte maden i fokus.
Michelin erfaring fra PMYs streetfood
Kok og ejer, Martin Fromberg, har været køkkenchef hos Michelin anbefalede PMY’s streetfood fra Syd -og Mellemamerika.
Han har desuden været køkkenchef hos den danske søsterrestaurant til den banebrydende San Francisco-restaurant, Mission Chinese Food. Her var fokus at skabe en mere autentisk tilgang til asiatisk mad, som modsvar til den efterhånden udvandede og vestligt tilpassede version.
På Fromberg er det dog ikke Michelin der sigtes efter. Her er det Martins ekspertise og kærlighed for det sydamerikanske og asiatiske køkken der skinner igennem når han byder sine gæster på en smagfuld og jordnær middag.
Eksotisk aftensmad lavet på økologi
Den enkle, men dynamiske menu skifter ugentligt, hvor den hver gang præsenterer spændende, globale smagsindtryk og er forankret i økologi og lokale råvarer. Fromberg samarbejder med bl.a. danske Svanholm Gods og Spis Min Gris for at sikre de bedste økologiske grøntsager og kød til menuen.
Menuen opdateres hver mandag og kan ses på Frombergs hjemmeside. Den kunne for eksempel bestå af:
- Ceviche af hvidfisk med leche de tigre, lime og Ají Amarillo chili dressing, øko grønt, fennikel og sprød majs.
- Klassisk Brasiliansk Soul Superfood Xinxim Chicken. Slow cooked juicy dansk kylling med Baiano spices, lime, ingefær & hvidløg. Spicy avocado/peberfrugt/chili/urte-salsa. Kraftig krydret sauce med bla. passionsfrugt, lime blade, gurkemeje, kokos, peanuts, tomat & kyllingefond. Ris, quinoa, kartofler, koriander, nødder, Açaí, hibiscus. Masser af sæsonens lokale grønne sager bla. øko, bio & bæredygtige fra Kiselgården.
- Lakridsmousse med vanilje, æblecreme, hibiscus & chokoknas.
Menuen serveres med brød og fås også vegetarisk.
Fromberg
Vesterbrogade 79
1620 København V
Website
CVR: