Description

Kort om denne special

  • 40% på 6 anretninger hos Bjørn & Delfino
  • Sydens delevenlige madtraditioner med lokale, danske kvalitetsråvarer
  • Søsterrestaurant til GORMs populære pizzarestauranter
  • Stemningsfuld perle med kig til vand
  • Kan bruges fra d.d. til og med 5. februar 2025
  • Kan bruges mandag-lørdag, kl. 17.30-luk

Sydens delevenlige retter

Bjørn & Delfino er det perfekte mødested for familier og venner, der gerne vil dele et godt, hjemmelavet og velsmagende måltid. Her er menuerne nemlig skræddersyet til at kunne deles ved bordet, inspireret af de sydeuropæiske spisetraditioner.

Restauranten er også kendt for et bredt udvalg af biodynamiske og økologiske vin fra store som små autentiske vinhuse. Særligt fra Italien men også fra resten af verden. Dertil signaturcocktails, som også er sæsonbestemte.

Bjørn & Delfino samarbejder med en masse spændende lokale leverandører som Wasted Pasta, og denne menu, vil du smage mikrogrønt fra CphFarmHouse, som lokalt dyrker næringsrigt mikrogrønt.

Indendørs hygge, vandkantsidyl og Michelin-erfaring

Navnet, Bjørn & Delfino, afspejler både nord og syd i køkkenstilen, men også stemningen i omgivelserne.

Om vinteren, når byen indhylles af kulde, kan du gå i ly som “bjørnen” indenfor i restaurantens hyggelige rammer med dæmpet belysning, levende lys og en farvepalet i varme nuancer, mens restauranten om sommeren forvandles til en ”legesyg delfin”, når der åbnes op for frisk vind og sol med udsigt til Sydhavnens vandkaj.

Menuen afspejler den italienske køkkenchef Davide Grossis mange år rundt om klodens madkulturer, hvor han blandt andet har været på Michelin-stjerne restauranterne Abantal i Sevilla, Trattoria Da Baratolini i Italien og Sapido i Paris. Menuen inkluderer alle de gastronomiske indtryk, der er indsamlet gennem hans hans rejser.

Middelhavssmage og kvalitetsråvarer

Som en behagelig rejse gennem sydeuropa, har kokketeamet brugt sæsonens bedste råvarer til at sammensætte delemenuen ‘Delfino’. Menuen skifter efter sæson og er i efteråret baseret på comfort og slowcooking:

Servering 1:
– Ceviche af havkat med brændte blommer og koriander
– Friterede artiskokker med sprødt brød og mozzarellaskum
– Stegte kalvebrisler med miso, blomkål og maltknækbrød

Servering 2:
– Palmekål og venner, lag på lag, med brunet smør og hasselnødder
– Tatar af okse med variation af græskar og sennepskarse
– Svampetoast  med grillet focaccia og Karl Johan skum

Serveres med hjemmelavet maltknækbrød og surdejsfocaccia med god olivenolie til.

Bjørn & Delfino
Christian Langes Pl. 3
2450 København SV
Website
CVR: 43968564